Logo urbanvillashoorn.nl

Appartementen

Appartementen en penthouses in Hoorn

Versailles en Wellington zijn twee appartementengebouwen met een hoge wow-factor. Allereerst vanwege de mooie ligging aan een park. De architect heeft die groene omgeving als uitgangspunt genomen voor zijn ontwerp. In het oog springen grote buitenruimtes en ramen tot op de vloer. Hierdoor geniet je eindeloos van een prachtig weids uitzicht. 

De woongebouwen stralen in elk detail allure uit: van de stijlvolle entree tot de hoogwaardige afwerking van de appartementen, met bijvoorbeeld standaard hoge deuren. Het metselwerk kenmerkt zich door ingetogen aardse kleuren.

Eigen parkeerplaats en fietsenberging

Beide woongebouwen tellen vijf woonlagen. De eerste woonlaag is een beletage, een verdieping die iets boven het maaiveld ligt. Daarboven liggen nog vier verdiepingen, met op de bovenste verdieping twee penthouses. Onder de twee woongebouwen bevindt zich een garage, met voor elk appartement een eigen parkeerplaats en fietsenberging met eigen stroomaansluiting. Evenals de woonverdiepingen is de parkeergarage via een lift bereikbaar.

Veel leefruimte en buitenruimte

Alle woningen zijn ruim van opzet. De appartementen hebben een oppervlakte van circa 115 vierkante meter. De penthouses zijn zo’n 140 vierkante meter groot. Allemaal beschikken ze standaard over drie slaapkamers. Heel praktisch voor als je logés krijgt of als werk- of studeerkamer. De royale living biedt onder meer ruimte voor een kookeiland en een kastenwand van wel vier meter. Vanuit de woonkamer loop je via een glazen schuifpui naar het riante balkon van circa 17 vierkante meter. De balkons lopen ‘de hoek om’, waardoor je aan twee kanten geniet van uitzicht en zon.

Voldoende afstand en privacy

De balkons van Versailles en Wellington grenzen niet aan elkaar en geven daardoor volop afstand. Ook getint glas draagt bij aan prettig gevoel van privacy. De penthouses beschikken elk over een buitenruimte van maar liefst zo’n 85 vierkante meter. Zowel vanuit de living als de slaapkamer is het dakterras bereikbaar. Aan je voeten liggen de oude dorpen Zwaag en Blokker.  

Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je dan vrijblijvend in voor de nieuwsbrief van Versailles en Wellington en mis niks.